Bun venit la workshopul nostru de pictură “Colours&Memories”, un spatiu minunat, unde părinții și copiii vor petrece timp de calitate împreună și vor deprinde arta picturii într-un mediu natural relaxat.

Ne vom instala șevaletele într-o zonă montană frumoasă, unde natura înconjurătoare oferă o varietate de subiecte de asezat pe pânză, de la peisaje spectaculoase la flori și animale. Părinții și copiii vor avea ocazia să picteze împreună sub îndrumarea unui artist profesionist, care îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime creativitatea.

Jean-François Millet: Gospodărie la Gréville, 1855

Detaliile programului:

Vineri: Cromatică și contraste, introducere în “Școala de la Barbizon“- pictura în aer liber, efectul “contre-jour”, studiu artisti.

Sâmbăta dimineata: compunerea schiței realizate în aer liber, după un cadru natural la alegere                                                                                                                                                              

Sâmbăta după masa și duminica: pictura/aplicarea efectului “contre-jour” după un cadru natural la alegere.

Astfel, participanții se vor delecta cu lecțiile de pictură și exercițiile practice, dar vor avea și timp liber pentru a se bucura de natura înconjurătoare, a face drumeții, a admira apusurile de soare sau a socializa cu ceilalți participanți prin activități distractive în aer liber, jocuri de echipă, foc de tabara sau jocuri de societate.

Evenimentul nostru va avea loc la Vila “Floarea de Colt” din localitatea Ibănești Pădure, situată în Depresiunea Gurghiului. Cazarea se va face în camere premium, cu două locuri în pat dublu, baie proprie. Vom beneficia de pensiune completa pe perioada sederii noastre, iar adulții vom închina seara un pahar de vin, în onoarea bucuriei de a împărtăși aceste momente.

Costul total al pachetului este de 700 lei pentru adult și 500 lei pentru copil. Pretul include cazare cu pensiune completă, materialele de pictura, alte activități recreative și se va achita astfel:

Avans: 400 lei/camera până la data de 20 aprilie. Deoarece dispunem de un numar limitat de locuri, rezervarea se considera ferma în momentul achitării avansului, în ordinea achitării acestuia.

Diferența de plată de 800 lei/cameră: pana la data de 20 mai.

Vârsta minima de participare: 10 ani

Înscrieri la telefon 0754 767609 sau 0724 206407 sau pe email office@itcedustem.ro sau itcedustem@gmail.com

Vă așteptăm la “Colours&Memories”, locul magic unde vom crea legaturi frumoase și vom celebra arta!