Cu o experiență de peste 5 ani în realizarea cursurilor de actorie precum și a taberelor anuale de film și teatru, va așteaptăm din această toamnă în grupe special adaptate fiecărui segment de vârstă, inclusiv adulti, să fiti ghidați de către profesioniști în domeniul actoriei- regizori experimentați, coregrafi, profesori de dictie – catre adevăratul potențial scenic!Te invitam să iti descoperi noi valențe, sa iti depășesti limitele si să te bucuri de tot ce are arta mai frumos: emotie.
Sub indrumarea atenta a d-lui profesor conf.univ.dr. Radu Silviu Olareanu si a unei echipe de profesioniști ai Universitatii de Arte din Targu Mures, iti propunem sa readuci imaginatia si creativitatea la viață și să parcurgi drumul catre actorul care se afla in fiecare din noi!
Vom petrece ore minunate impreuna, vom aprinde pasiunea pentru magia artei teatrale, vom experimenta bucuria și distracția prin intermediul „Scolii de actorie”.

Cursul este gandit cu desfasurare continua pe intregul an scolar. Obiectivul acestui curs este dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de memorare si de concentrare si de depășire a timiditatii și a fricii de a vorbi în public. În ultimii ani am realizat alături de grupele de actorie, cu sustinerea Teatrului Scena, proiecte foarte frumoase, care au evidențiat talentul si creativitatea participantilor: Dragostea celor trei portocalePovestea unui fulg de nea, O noapte furtunoasă, 5 O’Clock, Slugă la doi stăpâni, Mincinosul, Nunta însângerată, Femeile savant, 8 femei, Dragostea pusă la încercare, Regele cerb, Trei fete de-mpărat si trei băieți de Lăudat, Medeea și filmele Carolina, ultima vrăjitoare, The Legacy, Jocul viselor.

Fiecare grupa va fi formata din aproximativ10 persoane (categorii de varsta diferite 6-9 ani, 10-12 ani, 13 -18 ani, adulti 18+).Faceti cunostinta cu noi prieteni care va impartasesc pasiunea pentru teatru si film.

Creati propriul spectacol, pe care il veti susține fara inhibitii la finalul acestui curs! Toate acestea și mult mai mult în ore de neuitat la „Scoala de actorie”!

Nu ratați ocazia de a face parte din distribuția anului 2023-2024!

Mai multe detalii pe pagina dedicată Curs de actorie – ITC EDUSTEM