Dragi copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, vă invităm să faceți parte dintr-o aventură plină de culoare și distracție la Summer School-ul nostru de dezvoltare a creativității prin tehnici de artă și lucru manual. Aici, veți avea ocazia să petreceți timp de calitate împreună și să vă dezvoltați abilități practice și de socializare prin programe interactive.

Programul nostru pe zile este conceput special pentru a vă capta imaginația și talentul într-un mod distractiv și educativ:

Ziua 1: Cer de vară – vom învăța cum să cream propriul cer de vară, folosind tehnica tradițională a țeserii. Vom explora culorile și texturile diferite, creând opere de artă unice și pline de viață.

Ziua 2: Jurnal de vacanțăZile magice în creioane colorate și cariocă. În această zi, vom avea ocazia să ne exprimam gândurile și experiențele de vară prin intermediul unui jurnal de vacanță. Vom fi încurajați să ne dezvoltăm imaginația și să ne punem în valoare creativitatea folosind creioane colorate și carioci.

Ziua 3: Coșulețe împletite – vom explora tehnica tradițională a țeserii prin crearea de coșulețe împletite. Vom învăța cum să manevrăm firele și să cream obiecte unice și practice.

Ziua 4: Decorațiuni – noduri macrame – În această zi vom învăța arta nodurilor macrame și vom crea decorațiuni spectaculoase. Vom descoperi cum să cream modele și texturi interesante folosind această tehnică veche și fascinantă.

Ziua 5: Reciclare – căsuțe de grădină. Vom învăța despre importanța reciclării și vom transforma obiecte uzate în căsuțe de grădină adorabile. Vom folosi materialele reciclabile într-un mod creativ și inovator.

Pe lângă exercițiile practice de manualitate și creativitate veți participa și la jocuri de echipă și energizare, dezvoltându-vă abilitățile de comunicare și socializare într-un mediu distractiv și prietenos.
Fiecare zi a programului se va încheia cu o masă de prânz delicioasă la un restaurant din apropierea centrului nostru.

 [vc_column_text]

Ce conține pachetul “Crafty Kids Summer School”?

  • Participarea la cursurile organizate, toate materialele necesare incluse;
  • 1 masa pranz/zi la restaurant ( meniul de prânz include ciorbă, fel principal, desert și apă);
  • Diplomă de absolvire;

Cât costă?
Preț total pachet: 570 RON/ persoana (deoarece dispunem de un numar limitat la 10 locuri, rezervarea se considera ferma in momentul achitarii unui avans de 150 lei)

* dacă se preferă participarea la program fără a include masa, prețul total program va fi 450 lei /copil

Vârsta recomandata: 7-10 ani ;

Orar: Luni-Vineri, de la ora 9 la 14, începând cu 24 iulie 2023

Locatia: Centrul Educational ITC Edustem – Str. Ion Creangă, nr.3, etaj 1

Inscrieri la telefon 0754 767609 sau 0724 206407 si pe email office@itcedustem.ro